Grootschalig onderzoek opgestart na geweldsmisdrijf

woensdag 31 mei 2017

Landgraaf - Een team van zo’n 20 rechercheurs onderzoekt het geweldsmisdrijf dat in de nacht van dinsdag op woensdag in een woning aan de Koempel in Landgraaf plaatsvond. Hierbij kwam de 39-jarige bewoner om het leven.

Het grootschalige rechercheteam is op dit moment onder leiding van een officier van justitie bezig met een uitgebreid tactisch, technisch en digitaal onderzoek. Zo zal er nog enkele dagen forensisch onderzoek in en om de woning aan de Koempel plaatsvinden. Dit betekent dat, totdat het forensisch gedeelte van het onderzoek is afgerond, de plaats delict bewaakt zal worden Ook is er een uitgebreid buurtonderzoek opgestart. Naast huis-aan-huis bezoeken, gebeurt dit ook digitaal via Burgernet.

Aanstaande zaterdag zal sectie verricht worden op het lichaam van het slachtoffer. Vandaag, woensdag, vindt de lijkschouw plaats. 

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat het motief of de aanleiding is geweest voor het geweldsmisdrijf. Dit wordt nog onderzocht. Het onderzoek is afgelopen nacht opgestart en het is nog te vroeg om daar nu mededelingen over te doen. 

De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben in of in de buurt van de woning aan de Koempel in Landgraaf. Maar ook andere informatie kan belangrijk zijn voor het onderzoek. Als mensen iets willen melden, kan dat via de tiplijn 0800-6070. Dit kan uiteraard ook in een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen. Anoniem kan dit via de tiplijn van M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. Het is ook mogelijk het digitale tipformulier op www.politie.nl in te vullen. 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landgraaf | 112 alarmeringen Landgraaf | Goedkoop Tanken in Landgraaf | Supermarkten in Landgraaf | Weerbericht Landgraaf